Varegrupper  
 
Category Outlet
Category Katalog
Category Cross
Category MC
Category Scooter
Category Cykler
Category El-scooter
Category Olie og Plejeprodukter
Category Tuning
Category Stumpemarked
Category Sjøholm Cup
Category Bestilte vare
Category Online kataloger
 
     
  Hurtig Søg  
 
 
Brug stikord til at finde produktet du søger.
Udvidet søgning
 
     

Klik på kataloget
find varenummer, tast i"hurtig søg"
for pris og bestillinger


HejEl-scootere fra C P Mortensen

 
Firmaprofil

Sjøholm motorcykler aps blev grundlagt sidst i 1960ér af Erling Sjøholm. Der har siden da været et generations skifte i år 2000 da Bjarne Sjøholm overtog firmaet efter sin far. I 2006 flyttede Sjøholm motocykler aps til Broager hvor det idag endnu drives af Bjarne Sjøholm.

01-06-2006 lejer Kim Jakobsen sig ind i bygningerne på Vølundsgade i Sønderborg og det er herfra han stadig driver sin forretning Sjøholm MC ApS

Kim Jakobsen har kørt motocross i sine unge dage og sluttede som A-kører i 1985 da han skulle ind til militæret. Kim er uddannet mekaniker og har siden 1987 haft motorcykler som sin store hobby. Da han begyndte at drive forretning og han igen fik omgang med motocross vækkede det hans gamle interesse for sporten og han begyndte igen at køre cross, og kører nu i OB 45+ A/B klassen.

Kim tager sig primært af butikken og telefonen - i højsæson hjælper han også på værkstedet.

På værkstedet finder i Mikkel. Mikkel har været i mesterlære her i firmaet og er blevet uddannet  mekaniker i 2012. Efter endt læretid har vi tilbudt ham at blive i firmaet - han kender kunderne, og kunderne kender ham. Mikkel kører også motocross og det har han gjort siden han var en lille dreng.

Mikkel tager sig primært af værkstedet, men klare også butikken.

 

På kontoret finder i Charlotte. Charlotte har uddannet sig både inden for butik og kontor. Charlotte har arbejdet med regnskab og administration i ca. 15 år, så det er hende der klare alt det praktiske og regnskabsmæssige, samt håndtering af  webshoppen. Dog finder i hende "bag disken" når vi er ude med salgsbilen til MX løb rundt omkring i landet

 

Basse er vores vagthund - Basse er en "lille" Rottweiler på 55 kg. - Basse vogter i butikken på værkstedet og i bilen, faktisk alle steder hvor Kim befinder sig :-)


Udskriv denne side