Butikken

Hej og velkommen til Sjøholm MC også kaldt Fun on Wheels

Vi sælger mange forskellige køretøjer – Motorcykler, Motocross maskiner, Scooter og El-Scooter.

Hos os kan du købe alle mærker af MC, om det skal være en 125cc eller en af de helt store maskiner.

Hvis du er til Motocross skal du tage en god snak med Kim – Kim har kørt cross siden han var 12 år så der er en del erfaring at hente her. Hans fortrukne mærke er Husqvarna men vi kan levere alle mærker, store som små i CC.

Er det en Scooter du er ude efter, tilbyder vi hele programmet fra Kymco som er en rigtig god kvalitets scooter og du kan få både 30 km eller 45 km.

Er du lidt dårlig gående og det er tid til at du skal have en EL-Scooter kan vi også klare dette. Vi sælger de super lækre GO-EL og Smart-EL scooter – Om den skal have 3 eller 4 hjul finder vi ud af sammen.

I butikken på Vølundsgade i Sønderborg sælger vi alt i dele og udstyr til dig eller din maskine og det gælder både til gade og landevej.

På vores værksted servicerer vi alle mærker og modeller og det gælder uanset om det er MC - MX - Scooter eller EL-Scooter til gade eller landevej.

Vores værksted er autoriseret Öhlins serviceværksted og vi gør en del i dette, specielt på cross siden. Der er også installeret et rullefelt så Kim altid har helt styr på HK – Er man nysgerrig på sin maskines ydeevne kan Kim lave en test eller i kan ”leje” rullefeltet for en dag.

Sidst men ikke mindst er Sjøholm MC er også at finde ude på div. Crossbaner med salgsbilen og fra denne kan du b.la. købe crosstøj, tilbehør og stumper, og slf. modtager vi betaling med Dankort - MobilePay.

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven